Prohledat tento blog

neděle 14. března 2010

Exkluzivně - Silhouette-lift

Získejte opět svěží tvář

V minulosti mnoho klientek ve věku mezi 30- 40 let, u kterých se již začaly projevovat známky stárnutí obličeje, nemělo alternativu k nápravě. Na „ klasický „ face-lift“ byly – a jsou příliš mladé a použití různých výplní problém ani zdaleka nevyřeší. Jedinečnou alternativou pro tyto klientky je mini-invazivní metoda Silhouette-Lift (more languages), která na rozdíl od ve Střední a Východní Evropě poměrně známé metody „Aptos“, zaručuje díky speciální fixační metodě trvalejší a lepší výsledek, při krátké operační době ( 45 min ) a pouze místním znecitlivění. 

 
Silhouette-Lift  používá  revoluční techniku závěsných nití, která  umožňuje pozvednout povadlé rysy, zmírnit příliš výrazné vrásky a opět získat mladý obličej. Nitě*  Silhouette-Lift jsou ideální pro korekci nosoretních rýh   a vrásek obličeje a krku.

                                   foto: ona.idnes.cz 

Silhouette-Lift  je technika, která vyhovuje stejně dobře ženám i mužům, všem, kteří chtějí získat svěží obličej jemnou metodou bez nevýhod, které nese sebou tradiční lifting.

Zákrok trvá pouze 45 minut a je prováděn certifikovaným lékařem Silhouette-Lift  v lokální anestézii. V ČR je jím zcela exkluzivně MUDr. Patrik Paulis.

Ještě v den zákroku jste s omlazeným obličejem propuštěni do domácího léčení, které trvá 2-3 dny a poté můžete opět vykonávat každodenní aktivity a účastnit se společenského života
"Silhouette lift i endotinový browlift patří mezi mini-invazivní výkony a stávají se čím dál víc populární. Jsou to výkony typu v pátek mě odoperují a v pondělí jdu do práce.

*Nitě  Silhouette-Lift  jsou vyrobeny z polypropylénu, tj. materiálu, který je biokompatibilní s lidským organizmem a je již dlouhodobě používán v kardiovaskulární a oční chirurgii.  
Kuželovité nitě  Silhouette-Lift mají autorizaci FDA (Food and Drug Administration) k používání na americkém trhu a certifikát CE pro Evropu.  Nitě  Silhouette-Lift  se používají v plastické rekonstrukční chirurgii k léčbě parézy lícního nervu.