Prohledat tento blog

neděle 13. června 2010

MACS - face lift pro ženy nad 40 let


MACS pro ženy nad 40 let
Snaha omladit obličej patří mezi lidské nejstarší touhy. Komplikací každého pokusu o oklamání přírody zásahem do kůže byly však často viditelné jizvy a obtížné možnosti omlazení krku.

Zatímco „ klasický“ face-lift čelí problematickým jizvám zejména za uchem a často znemožňuje klientkám nosit nakrátko sestříhané vlasy (a u mužů je často přímo nemožné ho realizovat), nový face lift technikou MACS( Minimal Access Cranial Suspension) tyto problémy efektně a efektivně řeší. Technika označovaná také jako „ short scar rhytidectomy“ zcela upouští od jizev za uchem a tahu na kůži obličeje směrem „do stran“.

Naopak, zcela přirozeně, „proti proudu času“ vytahuje nejen kůži, ale i podkožní struktury spíš směrem nahoru. Tato technika je prakticky vždy doplněna o plastiku dolních (ale i horních) víček, liposukci podbradku a zpevnění  podkožního svalu krku „platysmarrhafie“ společně s kompletním liftem krku neboli „neck lift“. Odebraný tuk pravidelně slouží k výplním vrásek čela nebo rtů,  případně doplňujeme i lift obočí a čela. 

A tudíž můžeme říci, že již umíme touze omlazení vyhovět. 

foto: www.macs-lift.us


MUDr. Patrik Paulis, obj. tel. 734 578 800
www.patrik-paulis.com