Prohledat tento blog

čtvrtek 26. srpna 2010

S implantáty k hezkému pozadí!

Zvětšení (vymodelování) pozadí

V Americe a Latinské Americe celkem vyhledávaná operace u nás stále ještě zcela výjimečný zákrok. Nazývá se augmentace pozadí neboli zvětšení (vymodelování) pozadí. Zákrok se provádí pod celkovou anestezií neboli narkózou. Výsledný tvar pozadí ovlivňuje několik faktorů: vrstva tuku, rozměry pánve a svalstvo. Zatímco s vrstvou tuku si chirurgové dokážou poradit, pokud má klient/ka širokou pánev, jsou rozměry pozadí určené.

Řez, kterým se vpravují gluteální silikonové výplně, se vede mezi půlkami, implantáty se mohou vkládat do svalu nebo pod sval. Pokud se jedná jen o malou úpravu, je možné použít místo silikonových implantátů vlastní tuk klientky/a, ovšem pouze v případě, že ho má dostatek. Rána se zašívá vstřebatelnými stehy a po zhojení by jizva neměla být delší než osm centimetrů.

Po operaci si ale ještě pořádně užijete, protože si na zadek nesednete hezkých pár dnů. Rekonvalescence doprovázená minimálně týdenní bolestí je stanovena na šest týdnů, což je okolo jednoho a půl měsíce. Kvůli dlouhé rekonvalescenci a značné bolesti, které dokážou kvůli kráse čelit právě ženy, není tato operace u mužů příliš oblíbená. Zato liposukce je dnes zcela běžná. Nevěřili byste, kolik sportovců jí již s nadšením podlehlo.

Ale nerad bych Vás odradil, pánové, výsledky jsou skutečně vynikající a jak říkají ženy: "pro krásu se musí trpět!"




MUDr. Patrik Paulis, www.patrik-paulis.com
tel.: 734 578 800



My Great Web page